Kroonolie online stellen

Ben je op zoek naar een smeermiddel voor een voertuig, landbouw of industrie? Kroonolie heeft diverse producten die zijn geschikt voor hetgeen je in gedachten hebt. Alle producten zijn gemaakt in Nederland maar hebben wel internationale specificaties.  Er zijn verschillende smeermiddelen te koop voor je fiets, gereedschap of voor huishoudelijk gebruik.

Soorten kroonolie

Als je op zoek ben naar een smeermiddel voor kogellagers kun je kiezen voor kogellager vet. Dit middel is gemaakt op basis van lithium en voorkomt slijtage en corrosie. Het is een product dat zich makkelijk laat hechten aan metaal. Kogellager vet is herkenbaar aan het geel- en rood gekleurde blik.

Als het niet zo makkelijk lukt om bepaalde onderdelen te reinigen, kun je een kettingreiniger proberen. Deze is biologisch afbreekbaar en ontvet het onderdeel. Je kunt de kettingreiniger overigens ook gewoon mengen met water. Als je eenmaal het onderdeel hebt ontvet is het belangrijk om het zo snel mogelijk in te smeren. De kettingreiniger is herkenbaar aan de fles met spraydop.

Fietsketting olie

Loopt je fietsketting niet meer als gesmeerd? Dit kun je oplossen door BioTec spray van Kroon olie te sprayen op je ketting. Het is een middel dat biologisch afbreekbaar is en zorgt ervoor dat vocht en vuil worden afgestoten. Je kunt de BioTec olie voor allerlei bewegende delen gebruiken, zoals een fietsketting, kabels of shifters. Van te voren is het van belang dat je de onderdelen die je wilt besmeren goed schoonmaakt. Daarna kun je de spray aanbrengen. Het is aan te raden om het overtollige product met een doekje te verwijderen. Als je er voor zorgt dat je het onderdeel regelmatig behandelt met deze spray voorkom je slijtage. De BioTec olie is herkenbaar aan de zwarte pompverstuiver.

Roest, vuil en vocht tegengaan

Wil je roest, vuil en vocht tegengaan dan kun je een siliconenspray gebruiken om dit tegen te gaan. Ook als het vorstig is, kun je deze spray gebruiken om bevriezing tegen te gaan. Een andere manier om de spray te gebruiken is voor leren schoenen en laarzen omdat de siliconenspray een waterdichte laag aanbrengt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.