Welke beauty producten gebruik jij allemaal?

beauty prodcuten

Het zijn doorgaans vrouwen in plaats van mannen die veel beauty producten gebruiken, en daarom richten we ons nu even op de vrouwelijke helft van onze bevolking. Want welke producten gebruik jij eigenlijk allemaal dagelijks? En dan hebben we het niet over de standaard producten he, zoals shampoo en douchegel, want die gebruikt (als het goed is) iedereen op dagelijkse basis. Nee, we hebben het dan eerder over beauty producten zoals antirimpelcrèmes, scrubs, bodylotion en zelfs oogserums. Dit zijn namelijk allemaal producten die veel mensen nooit gebruiken. De reden daarvoor is waarschijnlijk dat ze denken dat het toch niet zal werken, maar het kan ook zijn dat ze dit soort producten te duur vinden. Of ze hebben simpelweg al een hele mooie huid en dus geen behoefte aan een product dat hun huid herstelt. 

Goede beauty producten zetten de tijd stil

Als je graag iets aan je rimpels wilt doen of simpelweg wilt voorkomen dat je ze krijgt, dan zou je in de drogist kunnen vragen welke beauty producten voor jou zouden kunnen werken. Er zijn natuurlijk heel erg veel crèmes tegen rimpels, maar doordat iedereen een ander huidtype heeft zijn niet alle crèmes geschikt voor elke huid. Daarom is het het beste om even om advies te vragen, want dan weet je zeker dat je met beauty producten thuis komt die passen bij jouw huidtype en doen wat jij ervan verlangt. Als je heel specifiek iets tegen rimpelt wilt dan is de kans groot dat je een hele voedende crème meekrijgt. Als de huid namelijk vochtarm is dan ontstaan rimpels veel sneller. Het is dus de kunst om de huid te voorzien van een wat vettige, erg voedende crème, zodat hij niet uitdroogt.

Beauty producten voor mannen

Ben jij een ijdele man? Dan heb je geluk! Tegenwoordig bestaan er steeds meer beauty producten voor mannen, die speciaal zijn gemaakt voor de wat dikkere mannenhuid. En ook deze zijn er met een antirimpel-effect, zodat ook jouw huid zo lang mogelijk jong blijft. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.