Onthul jouw ware verlangens met opstellingen coaching

opstellingen coaching

Tien is de leeftijd waarop we leren hoe we brave meisjes en jongetjes moeten zijn. Waardoor we wie we werkelijk zijn, beginnen te verstoppen. Opdat we die persoon worden die overeenkomt met de verwachtingen van de wereld. Dit is het moment waarop we beginnen alles en iedereen te pleasen, behalve onszelf. Waardoor we steeds verder af raken van onze eigen werkelijke ambities en verlangens. Wanneer we dan voor onszelf moeten bepalen welke kant we op moeten of wat de juiste keuze is, hebben we moeite tot het juiste inzicht te komen. Herkenbaar? Opstellingen coaching  voorziet je van de nodige handvatten.

Tijd voor een nieuwe jas

Dat je verder af bent geraakt van je eigen werkelijk ambities en verlangens, is helemaal niet gek. In onze vroege jaren als kind zijn we namelijk bezig met het vormen van ons ego. Deze vaart er wel bij wanneer we niet te veel kritiek krijgen. Er speelt dus op de achtergrond een onbewuste vorm van conditionering mee. Waardoor je al gauw leert dat het veiliger is om bij andere mensen in je omgeving af te kijken, hoe je moet zijn. Dan om bij jezelf naar binnen te kijken en te voelen wat juist voelt voor jou. En voor een groot deel van je leven werkt deze conditionering ook. Zo leer je hierdoor bepaalde kwaliteiten te ontwikkelen. Dus het is niet helemaal verkeerd. Maar op een gegeven moment merk je toch dat het jasje te klein wordt.

Je gesteund voelen doe je door jezelf te steunen

Je wilt met je persoonlijke ontwikkeling en groei een andere weg inslaan. Maar of dat nu links of rechtsaf is, vooruit of achteruit, daar loop je op vast. Opstellingen coaching geeft je dan verrassende inzichten door hetgeen jij naar verlangt visueel te maken. Dit wordt gedaan m.b.v. poppetjes en/of woorden. Door de poppetjes te verschuiven en out of the box te denken, worden er nieuwe inzichten in je schoot geworpen. En waar je wellicht nooit eerder bij had stil gestaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.